Mecanicos Sabadell

col3-icon1Inspecció Tècnica de Vehicles (I.T.V.)

 No Te’n Oblidis!

És molt important que no us en oblideu. Us ajudem en aquest tràmit.

danger_hanger_triangle_traffic_cone-128  Compte amb la Corretja de Distribució!

La Importància d’estar alerta

És cabdal que realitzeu un bon manteniment a partir de certs km.

1420852872_oil1-128  Un Bon Lubricant pel teu motor

Allarga la Vida del  Vehicle

No en adonem de la importància del fluït que banya el motor del nostre cotxe.

Porta Entrada Petit

Mecanicos Sabadell

Benvinguts al nostre web!

Tallers Mecànics Automoció Sabadell

Desitgem que el vostre pas per aquesta pàgina us aporti informació, coneixements i per què no, un apropament al nostre taller del centre de Sabadell, on sereu ben rebuts i us atendrem de manera que us hi sentiu com a casa vostra.

És evident que el nostre ofici proporciona un servei de primera necessitat a l’usuari i que aquest no sempre acudeix al taller de reparació en circunstàncies desitjables i calculades, és a dir, sabem que les urgències formen part important del nostre servei i que l’usuari sol patir aquests esdeveniments amb angoixa, preocupació i en moltes ocasions amb un estat nerviós notable.

És llògic, tots necessitem el nostre vehicle per poguer portar a terme el nostre dia a dia, amb les responsabilitats i obligacions que això comporta.

Durant tots aquests anys de servei, hem tingut l’oportunitat de viure multitud de situacions, a vegades fins i tot extremes, doncs l’imperiosa necessitat del client de tenir el seu vehicle reparat i a punt per circular, ens ha comportat una alta exigència de servei i aquí és on un servei de mecànica d’automoció ha de donar com se sol dir en vocabulari operístic: “el do de pit”. Doncs bé, us podem dir que en el 90% d’ocasions hem pogut observar com l’estat emocional del client ha canviat de manera evident quan ha vist complertes les seves expectatives i les seves procupacions i angoixes s’han apaibagat.

Això no vol dir que poguem fer miracles, però si que som molt conscients, dins la nostra extensa tragectòria, que quan un usuari contacta amb nosaltres, hem de lograr que se senti ben atès, des de el primer pas, en la recepció del seu vehicle i corresponent exposició de la problemàtica que ha portat a l’usuari a acudir a les nostres instal.lacions, fins a l’entrega del vehicle ja reparat.

Sempre se’ns acudeix aquell símil del metge i el pacient: la nostra feina va més enllà de l’aspecte tècnic, ja que intervé un important factor emocional per part de l’usuari, que s’ha de saber atendre, per calmar-lo i donar-li confiança.

Sigueu benvinguts al nostre taller, farem tot el possible per guanyar-nos la vostra confiança.

Gràcies.

Fletxa Vermella

EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE?

Simplement cumplimenta el següent formulari o truquen’s al número:

93 726 51 94

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Logo Caixa Baix II

On ens Pots Trobar